Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Produkcijski tiskarski sistem Kyocera TASKalfa Pro 15000c po dostopni ceni.
Podjetje Kyocera je en vodilnih ponudnikov pisarniških tiskalniških rešitev, ki se je na podlagi stalne rasti tiska na zahtevo in transpromocijskega tiska odločilo vstopiti na trg produkcijskega digitalnega tiska. Kyocera v svoji proizvodnji vključuje tudi razvoj in proizvodnjo lastnih brizgalnih glav, ki omogočajo zasnovo produkcijsko visoko zmogljivih sistemov za serijski tisk. Prav zato je nov sistem Kyocera TASKalfa Pro 15000c zasnovan z lastnimi najnovejšimi keramičnimi brizgalnimi glavami.

Kyocera TASKalfa Pro 15000c zapolnjuje vrzel globalne ponudbe med nizko cenovnimi sistemi nižje produkcijske zmogljivosti in kakovosti tiska in dragimi visoko zmogljivimi in kakovostnimi sistemi digitalnega tiska, pri čemer izpolnjuje potrebe tiska obsežnih naklad. Tiskarne, ki imajo mesečni obseg tiska 1.000.000 listov A4 in iščejo serijski tiskalnik, ki hitro povrne investicijo, bodo svoje zadovoljstvo odslej lahko našle s sistemom Kyocera TASKalfa Pro 15000c, trdi proizvajalec.
 
 
Predstavitev novega kapljičnega produkcijskega tiskalnika TASKalfa Pro 15000c.


TASKalfa Pro 15000c je tudi okolju prijaznejši tiskalniški sistem, saj v primerjavi s klasičnimi laserskimi sistemi zaradi uporabe kapljične tehnologije izpisa porabi bistveno manj električne energije. Materiale poleg tega omogoča potiskati pri nižji temperaturi, pigmentno barvilo na vodno osnovi pa v procesu tiska proizvaja manj lahko hlapnih emisij. Ker proizvodnja sistemov na osnovi barvil navadno proizvede manj odpadkov, ima TASKalfa Pro 15000c tudi bistveno manjši ogljični odtis v primerjavi s tonerskimi.

Več informacij na www.kyoceradocumentsolutions.com.