Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Dodani oranžni in vijolični barvi na vodni osnovi, nove funkcije avtomatizacije in digitalno lakiranje so nove možnosti sistema Delta SPC 130 FlexLine Automatic.
Družba Koenig & Bauer Durst je nedavno predstavilo nove možnosti za sisteme Delta SPC 130 FlexLine Automatic, ki omogoča industrijski tisk zložljive kartonske embalaže v nakladi enega ali pa milijon izvodov. Novi oranžni in vijolični barvili na vodni sta primerni za tisk živilske embalaže, hkrati pa razširjata barvni obseg izpisa, kar omogoča korektno upodobitev posebnih zaščitnih barvnih odtenkov blagovnih znamk.

Nove so tudi funkcije avtomatizacije sistema Delta SPC 130 FlexLine Automatic, ki zagotavljajo visoko produktivnost in jih je moč integrirati v obstoječe delovne sisteme. Izboljšana upodobitvena kakovost z do 6 barvnimi kanali in možnost izdelave posebnih vizualnih učinkov ter nižji obratovalni stroški so glavne prednosti nadgrajene različice sistema. Z njim lahko tiskamo tudi na številne nepremaznane medije.
 
Predstavitev koncepta Delta SPC 130 FlexLine.

Delta SPC 130 FlexLine Automatic je zasnovan na dobro uveljavljeni mehanski osnovi z lahko dostopnimi podsestavi in komponentami stroja, kar zagotavlja enostavno vzdrževanje in s tem trajno kakovost izpisov, visoko zmogljivost in zanesljivost stroja. Z njim lahko tiskamo formate od 500 x 600 mm do največ 1300 x 2800 mm. Z vodo osnovanimi barvili lahko varno tiskamo živilsko embalažo na materiale debeline vse do 12 mm in poljubne dolžine izpisa.

Več informacij na www.koenig-bauer.com.