Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Roland Roland DG je zasnoval nov obračalni modul, ki na tiskalniških sistemih Versa UV omogoča potisk valjastih predmetov.
Roland DG nadgrajuje ponudbo serije ploskih tiskalnikov VersaUV LEF in LEF2. Nov je modul s funkcijo obračanja, ki na omenjenih tiskalnikih omogoča neposredni tisk valjastih predmetov po celotnem obodu. Nova enota SC-RD je združljiva z modeli tiskalnikov LEF-20, LEF-200, LEF2-200, SF-200, LEF-300 in LEF2-300 UV-LED.

Novost prinaša širši obseg aplikativnosti na sistemih serije VersaUV LEF in LEF2, odslej z njimi lahko potiskamo različne valjaste predmete po celotnem obodu, denimo steklenice, pločevinke, sveče in valjasto embalažo.


Predstavitev koncepta direktnega tiska valjastih predmetov.

VersaWorks 6, Rolandova rastrska programska oprema (RIP), podpira novo obračalno enoto s funkcijami upravljanja. Uporabniki lahko novi modul sami enostavno umestijo v svoje tiskalnike VersaUV. Pri tem ni treba odstraniti določenih delov tiskalnika ali povezovati posebnih kablov za napajanje, novi modul se namreč napaja neposredno iz napajalnega sistema tiskalnikov VersaUV.

Več informacij na www.rolanddg.com.