Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

EFI Colors 340 natisne do 850 kvadratnih metrov na uro.
Podjetje Electronics For Imaging (EFI) ponuja dva nova tiskalniška sistema za področje tiska gibkih komercialnih aplikacij. Nova tiskalnika EFI Colors 340 in 340i v štiribarvnem načinu tiska omogočata obdelavo 850 kvadratnih metrov materiala na uro. EFI Power 340 zmore potiskati celo 1.564 kvadratnih metrov materiala na uro. Oba sta zasnovana na tehnologiji EFI Reggiani.

EFI Colors 340 je primeren za potisk namiznih prtov ali pa reklamnih ponajv, pa tudi tisk osvetlitvenih panojev, zastav in tudi oblačil. S širino izpisa 3,4 metra in zmogljivostjo obdelave različnih tekstilij gramature do 450 g/m2 je nov model tiskalnika tako rekoč vsestranski. Z uporabo EFI-jevih disperzijskih procesnih barvil CMYK na vodni osnovi so zagotovljeni zvezki mehki prehodi barnvih sivin in korektna reprodukcija kožnih tonov.

Ločljivost tiskalnika znaša 2.400 dpi z možnostjo brizganja kapljic štirih spremenljivih velikosti od 4 do 18 pikolitrov pa omogoča zanesljiv obojestranski tisk na vseh materialih, tudi tekstilu. Zanesljiv sistem vodenja materiala zagotavlja izpise brez napak tudi pri najvišjih hitrostih tiska.

Novi model tiskalnika EFI Power 340 ima integrirane skoraj vse zmogljivosti modela Colors 340, je pa za razliko od slednjega hitrejši, saj zmore potiskati do 1.564 kvadratnih metrov materiala na uro. Power 340 lahko tudi tiska neposredno na tekstil ali posredno z uporabo transfernega papirja in omenjenih disperzijskih barvil na vodni osnovi.

Več informacij na www.efi.com.