Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Nov Sharpov A3-tiskalnik BP-30C25 ponuja več varnostnih funkcij.
Podjetje Sharp je v svojo ponudbo barvnih večnamenskih tiskalnikov A3 dodal model BP-30C25. Ta ponuja več novih funkcij za višjo stopnjo produktivnosti in za upravljanje uporablja enoten uporabniški vmesnik Sharpovih tiskalnikov formata A3.

BP-30C25 po navedbah proizvajalca prinaša številne varnostne funkcije vključno z zaščito pred napadi na vdelano programsko opremo in funkcijo samoobnovitve, ki zazna zlonamerne napade in ponastavi vdelano programsko opremo naprave v prvotno stanje. Funkcija seznama privilegiranih uporabnikov pomaga zaščititi datotečni sistem naprave pred nepooblaščenim dostopom. Novi tiskalniški sistem zagotavlja hitrost tiska do 25 strani na minuto, omogoča pa tudi funkcijo skeniraja hitrosti 52 slik na minuto.

Kapaciteta predalnikov znaša do 1.850 listov papirja, ta je naložen v več predalnikih. Uporabniki zato lahko izberejo različne vrste papirja (sijajno premazane, debelejše ...) v tiskalniku vključno s samolepilnimi, pa tudi pisemske ovojnice formata A6R in drugo. Po potrebi lahko sistemu dodamo dodatne predalčnike za papir.

Tloris sistema znaša 57,5 ​​x 63 cm, kar pomeni, da sistem BP-30C35 zlahka umestimo v manjša delovna okolja oziroma pisarne.  Vse funkcije so enostavno dostopne prek 7-palčnega na dotik občutljivega LCD-zaslona, Sharp Application Portal pa skrbnikom omogoča tudi dodajanje in posodabljanje aplikacij neposredno v napravi prek omenjenega zaslona. Neobvezna povezava WLAN omogoča tudi tiskanje dokumentov z mobilnih naprav, tabličnih računalnikov in prenosnikov na daljavo, torej brez potrebnega fizičnega poseganja na tiskalniku.

Več informacij na www.global.sharp.