Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Novi velikoformatni sistem ima širši barvni obseg izpisa, saj ima dodano sivo, oranžno in pokrivno belo barvo.
Roland DG je nadgradil serijo rešitev TrueVis z novim velikoformatnim tiskalnikom TrueVis VF2-640. Po navedbah proizvajalca je primeren za izdelavo znakov, osvetlitvenih panojev, plakatov, grafik za dekoracijo vozil in še marsičesa.

Nov velikoformatni tiskalnik je nadgradnja tiskalnikov TrueVis VG2 in SG2, uporablja pa Greenguard-Gold-certificirana TR2-barvila s sledečim naborom barv: oranžno, pokrivno belo, cian, magento, rumeno, črno, svetlo cian, svetlo magento in sivo. Možna pa je odslej tudi uporaba novega zelenega barvila, ki razširi barvni prostor izpisov v tej smeri. Barvno upravljanje novega tiskalnika izvajamo s pomočjo nove funkcije True Rich Colour. Z njo lahko živahne barvne odtenke kombiniramo z nevtralnimi sivimi toni, mehkimi barvnimi prehodi in naravnimi barvnimi toni kože, s čimer dosežemo visoko stopnjo kakovosti barvne upodobitve poljubnih motivov.

Tiskalnik TrueVis VF2-640 izpisuje v največji širini 1.615 mm in s pomočjo Piezo-tehnologije brizgalnih glav dosega ločljivost izpisov do največ 1.200 dpi. Del tiskalnika je tudi programska oprema VersaWorks 6 RIP in vmesnik za upravljanje tiska, ki naj bi poenostavila upravljanje in hkrati povečala zmogljivost sistema VF2-640.

Novi TrueVis VF2-640 je že na voljo trgu na področju EMEA.

Več informacij na www.rolanddg.com.