Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

MGI in Konica Minolta sodelujeta že od leta 2014.
Konica Minolta in MGI, francoski proizvajalec digitalnih tiskalniških in dodelavnih rešitev, sta sklenila nadaljnje sodelovanje. Vse rešitve znamke MGI bodo zato še vedno dobavljive v distribucijski mreži Konice Minolta. Za uporabnike rešitev MGI bo zato Konica Minolta tudi edini stik za storitve, podporo in administracijo.

MGI in Konica Minolta strateško in finančno sodelujeta že od leta 2014. Leta 2016 je Konica Minolta celo povečala svoj delež v podjetju MGI na 40,5 odstotka in razširila svoj portfelj s sistemi MGI, to so proizvodne rešitve za digitalni tisk in dodelavo, tudi izdelavo etiket in embalaže. MGI je v sodelovanju odgovoren za prodajo in servis svojih sistemov, Konica Minolta pa je prevzela odgovornost za prodajo in podporo.

Kot je pojasnil Oliver Becker, vodja oddelka za profesionalni tisk pri Konici Minolti, v sodelovanju s podjetjem MGI lahko trgu ponudijo celostne storitve in rešitve na enem mestu oziroma v eni prodajni ponudbi. Nadaljnje sodelovanje Konice Minolte in MGI prinaša tudi novo skupno podobo logotipa, s katerim bodo v prihodnosti trženi sistemi MGI.
 
Več informacij na www.konicaminolta.si in www.mgi-fr.com.