Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Onyx TruFit je nova programska rešitev primerna za aplikacije velikoformatnega tiska.
Ameriški proizvajalec programskih rešitev Onyx Graphics je predstavil novo oblikovalsko orodje Onyx TruFit, ki je zasnovano na algoritmih umetne inteligence in omogoča pametno razporejanje različnih slikovnih motivov. Z njim predvsem privarčujemo mnogo časa v pripravi predlog velikoformatnega tiska.

Novo orodje je združljivo z Windows- in Mac-OS-platformo in ga je možno povezati s poljubnim rastrsko procesnim sistemom (RIP). Onyx TruFit motive in predloge za tisk razporedi na format tako, da je poraba tiskovnega materiala najbolj optimalna, privarčujemo tudi do 50-odstotkov materiala, hkrati je skrajšan tudi produkcijski čas izvedbe opravila.

Rešitev Onyx TruFit ponuja številna orodja, ki izboljšujejo učinkovitost rabe delovnih sistemov, privarčujejo čas  in tiskovni material. Obdelava predlog za tisk lahko poteka popolnoma samodejno in na osnovi vhodnih map, v PDF-predlogah so beli nepotiskani deli lahko samodjeno odstranjeni/ignorirani kar pri razporejanju več predlog na format dodatno privarčuje material in hkrati čas izvedbe tiskalniškega/tiskarskega opravila. Z Onyx TruFit je enostavnejša tudi priprava oziroma razporejanje predlog za obojestranski tisk etiket, razporejanje samodejno natančno upravlja tudi sloj za razrez. V PDF-predlogah sistem ohranja vse relevantne podatke vezane na upravljanje barv, prosojnost slojev in podobno, kar zagotavlja konsistentno podobo predlog v nadaljnji obdelavi in izpisu/tisku.

Razpoložljivost in brezplačni spletni seminarji
Onyx TruFit lahko podrobneje spoznate s pomočjo brezplačno dostopnih spletnih seminarjev. V praksi pa ga lahko preizkusite tudi s 30-dnevno brezplačno različico.

Več informacij na www.onyxgfx.com.