Nove možnosti z Jeti Tauro H3300 LED

20200513 Agfa Graphics Jeti Tauro H3300 LED
Agfin hibridni UV-velikoformatni tiskalnik Jeti Tauro H3300 LED ponuja številne nove funkcije.
Agfa Graphics je nedavno predstavila številne nove funkcije hibridnega velikoformatnega UV-tiskalniškega sistema Jeti Tauro H3300 LED. Obstoječim uporabnikom so na voljo nadgradnje, sam sistem pa je aktualno na voljo v šestih konfiguracijah, ki ponujajo različne stopnje avtomatiziranega delovanja.

Jeti Tauro H3300 LED je odslej na voljo poleg 6-barvne različice še v 4-barvni. Po navedbah proizvajalca naj bi 4-barvni koncept zagotovil višjo kakovost tiska, saj material obdeluje manj izpisnih glav, posledično pa je manjša poraba barve. Za potrebe višje barvne kakovosti je seveda na voljo še vedno 6-barvna različica, obe pa omogočata tisk bele pokrivne barve in brezbarvnega premaza.

Bolj prilagodljivo vlaganje
Za večjo produkcijsko učinkovitost je tiskalnik opremljen s posebnim ploskim vlagalnim modulom (Automatic Board Feeder - ABF). Ta po navedbah Agfe zagotavlja enostavno in hitro vlaganje in nameščanje tiskovnega materiala v sistem, zato je tiskalnik primeren tudi za tisk naročil manjših naklad. Vlagalnik lahko deluje avtomatsko ali pa ga upravljamo ročno. Prilagodljiv je tudi v upravljanju oziroma vlaganju materiala iz zvitka.

Podpora uporabe lažjih oziroma manjših zvitkov materiala
Nova je tudi možnost uporabe dvojnih zvitkov premera do 600 mm, na voljo pa je dodatni podajalnik lahkih zvitkov. Slednja je primerna za izvoedvo občasnih naročil manjših naklad, ki zahtevajo zoglj en tanjši zvitek materiala, omogoča pa hitro vzpostavitev prvotnega produkcijsko zmogljivejšega načina tiska.

Na voljo je 6 konfiguracij
Vključno z novo različico sistema Jeti Tauro H3300 LED je interesentom na voljo 6 konfiguracij, ki ponujajo različne stopnje avtomatizacije delovanja in možnost uporabe dvojnih vzporednih zvitkov. Konfiguracije so med seboj poljubno razširljive glede na potrebe.

Več informacij na www.agfa.com.