Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20200412 MarabuRoland DG VS 300iS Go
Podjetji Marabu in Roland DG sta skupaj razvila nov industrijski ploski tiskalnik VS-300is-Go.

Proizvajalec barv, Marabu, in proizvajalec tiskalnikov, Roland DG EMEA, sta v sodelovanju razvila nov ploski tiskalnik namenjen aplikacijam industrijskega tiska. Medtem, ko je proizvajalec tiskalnikov prispeval strojni del novemu sistemu VS-300iS-Go, je podjetje Marabu zanj razvilo posebna vodno osnovana barvila Maqua Jet DA-RGO.

Nov ploski tiskalnik VS-300iS-Go je posebej namenjen aplikacijam industrijskega tiska, na primer za proizvodnjo upravljanih konzol, grafično napredno dodelanih displejev/tipkovnic, grafično potiskanih folij in podobno. Nova barvila so razvita tako, da so združljiva z običajnimi materiali, ki se uporabljajo v naštetih aplikacijah industrijskega tiska, združljiva so tudi s postopki sitotiska in dodelave.

To v praksi pomeni, da so vodna barvila Maqua-Jet-DA-RGO združljiva s sitotiskarskimi barvami znamke Marabu (Mara Switch MSW, Mara Star SR in Ultra Switch UVSW). V primerih dotiska z digitalno tehniko in uporabo novega tiskalnika VS-300iS-Go ta s svojo strojno zasnovo tiskovini zagotavlja natančno skladje in visoko kakovost grafične upodobitve.

Već informacij na www.marabu-inks.com in www.rolanddga.com.