Mimaki se predstavlja virtualno

20200316 Tx300P 1800 MkII
Tiskalnik Tx300P-1800 MkII.

Mimaki Europe
, en vodilnih proizvajalcev kapljičnih tiskalniških sistemov in rezalnikov, je zaradi odpovedi Fespe v Madridu (Španija), organiziral virtualno predstavitev novosti (Mimaki Virtual Print Festival). Ta bo vključevala tudi možnosti komunikacije, diskusij in povezovanja sodelujočih. Spletni dogodek se bo pričel 24. marca in bo poleg predstavitev novosti ponudil tudi spletne seminarje različnih tem.

Spletna virtualna turneja Mimaki-jevih novosti je namenjena vsem, ki poslujejo na področju izdelave oznak, grafike, tiska tekstila, direktnega tiska na predmete, 3D-tiska in podobnega. Interaktivna izkušnja virtualne predstavitve naj bi omogočila tudi komunikacijo in izmenjavo mnenj s strokovnjaki in drugimi uveljavljenimi grafične stroke pri podjetju Mimaki. V Mimaki-ju trdijo, da bo virtualna prestavitev ponudbe skoraj enako celovita, kot bi jo spoznali na odpovedani Fespi, zdi se jim ključnega pomena, da v danih trenutkih grafični industriji predstavijo in ponudijo svoje novosti in možnosti poslovanja.

Virtualna predstavitev bo vključevala naslednje teme:
  • Industrijski trendi - Mimaki in FESPA: Mimaki in FESPA bosta v sodelovanju predstavila aktualne smernice, izzive grafičnega trga in poslovne možnosti tiskarske industrije.
  • Predstavitev rešitev: Krajše video predstavitve, primeri praks izkoriščanja vsem zmogljivosti in možnosti rešitev Mimaki. Ena pomembnejših predstavitev bo vsestranski tiskalnik Tx300P-1800 MkII, ki omogoča direktni tekstilni tisk in transferni tisk v enem.
  • Virtualne diskusije ob virtualni kavici: Obstoječi in potencialni distributerji in stranke se lahko prijavijo na srečanja 1:1 s priznanimi strokovnjaki in predstavniki podjetja Mimaki. Individualno bodo podrobneje prediskutirali različne Mimaki-jeve tehnološke koncepte.
  • Pogovori s strokovnjaki v živo: Za vse tiste, ki ne morejo biti navzoči pri virtualnih diskusijah, bodo za različna vprašanja v tednu od 24. do 27. marca v razdelku pogovorov v živo na voljo strokovnjaki podjetja Mimaki.

Za prijavo na Mimaki-jevo virtualno predstavitev (Virtual Print Festival) kliknite tukaj.

Več informacij na  www.mimakieurope.com.