Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20191209 Azon Matrix Cubejet
Azon Matrix Cubejet omogoča potisk ploskih materialov in valjastih predmetov.
Podjetje Azonprinter je javnosti nedavno predstavilo nov industrijski UV-LED-tiskalnik Azon Matrix Cubejet, ki omogoča potisk ploskih materialov do debeline 42 cm in valjastih predmetov premera do 33 cm. Na voljo je z različnimi dimenzijami tiskalniških miz 590 mm x 1200/1800 mm, 1100 mm x 1200/2500 mm.

Tiskalnik Azon Matrix Cubejet nadgrajuje produktivnostin in kreativnost z možnostjo direktnega tiska na materiale, kot so: ABS, polikarbonat, TPU, PVC, les, kamen, steklo, platno, keramika, aluminij ... Omogoča tudi neposreden digitalni 3D-tisk v načinu ADA in Braille.

Omogoča upravljanje in potisk težjih materialov oziroma izdelavo potiskanih industrijskih aplikacij za zunanjo rabo, kot so: različni potiskani zabojniki, pohištvo,sodi, kante za smeti, vaze in drugo. Tiskalnik Azon Matrix Cubjet je namenjen tudi komercialnim tiskarjem, prodajalnam daril, izdelovalcem znakov in oznak ...

Tiskalnik je podprt s polno funkcionalnim rastrsko procesnim sistemom Azon RIP. Barvila, ki jih uporabljajo imajo varnostni certifikat EN 71-3, ki potrjuje kakovosten tisk in varno uporabo potiskanih aplikacijah, kot je otroško pohištvo, igrače. Nov tiskalnik uporablja tudi pokrivno belo barvo, kar omogoča tisk na temnejše tiskovne podlage.

Več informacij na www.azonprinter.com.