Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20191028 Jet Press 750S
Fujifilmov sistem produkcijskega digitalnega tiska formata B2 ustreza kriterijem za izdelavo korektnih pogodbenih in preskusnih odtisov.
Tretja generacija produkcijskega sistema kapljičnega tiska Jet Press 750S je izpolnila zahteve Fogrinega standarda za izdelavo pogodbenih odtisov, vključujoč zahteve FOGRA51 in FOGRA52. To velja za vse izpise na brezlesne premazane in nepremazane papirje. V številnih zahtevnih testih postopka pridobivanja certifikata je bila uporabljena barvno upravljalna programska oprema XMF ColorPath.

Uspešno opravljeni preskusi dokazujejo, da je Jet Press 750S skladen s podatkovnim standardom PDF/X, zaradi zadovoljivo obsežnega barvnega prostora pa izpisom zagotavlja barvno natančne in korektne upodobitve ter korektno simulacijo odtenkov, fluorescence in sijaja tiskovnih substratov. Barvne površine so na izpisih enotne, stabilne in obstojne, s časom ne bledijo, izpisi so obstojni na drgnjenje. Sistem dolgoročno in kratkoročno zagotavlja barvno in tonsko ponovljivost, izpisi pa so tudi korektni glede skladja. Med podprte medije s certificiranimi izpisi sodijo še premazani in nepremazani ofsetni papirji, premazani namenski papirji za kapljični tisk, platna in sintetični papir.

Poleg Fogrinega certifikata zelo visok standard korektnosti in natančnosti barvnih upodobitev sistema Jet Press 750S dokazujeta še nedavno prejeta certifikata Digital Press in ISO/PAS 15339 Master Elite.

Več informacij na www.fujifilm.eu.