MPS & Domino predstavljata hibridno novost

20190905 MPS EF Symjet
MPS in Domino bosta na Labelexpu Europe predstavila širšo različico sistema za hibridni tisk, MPS EF-Symjet.
MPS, nizozemski proizvajalec flekso, ofsetnih in hibridnih tiskarskih sistemov, in britansko podjetje Domino bosta na letošnjem sejmu Labelexpo Europe predstavila nov hibridni sistem tiska MPS EF Symjet s širino tiska 430 mm. Sistem je zasnovan na kapljični enoti izpisa Domino N617i in fleksotiskarski platformi MPS-EF.

Na sejmu bo možno v živo videti delovanje sistema MPS-EFA v konfiguraciji s petimi fleksotiskarskimi enotami, enoto za digitalno aplikacijo hladne folije, posebno enoto za posamično aplikacijo hladne folije in izdelavo optičnih učinkov, modulom za laminacijo in izsekovanje. Omenjen sistem bo predstavljen na razstavnem prostoru MPS z oznako 11C20.

Podjetje Domino pa bo na sejmu Labelexpo v hali 9 na razstavnem prostoru 9A60 in 9B50 predstavilo nov UV-kapljični tiskalni modul s podvojenim tiskalnim vodilom dolžine 445 mm, ki je zasnovano na obstoječi platformi tiskalnega modula Domino N610i. Nov tiskalni modul K600i bo v živo predstavljen kot integriran del sistema ABG Omega SRI, ki v enem omogoča odvijanje zvitka materiala, tisk, rezanje in nadzor kakovosti tiska etiket.

20190905 domino k600iModul K600i.

Z modulom K600i bodo v živo demonstrirali hitro in visokokakovostno tiskanje variabilnih podatkov, kot so besedilo, serijske številke, črtne kode, QR-kode ...  Ta pri hitrosti do 150 m/min zagotavlja upodobitve ločljivosti 600 x 600 dpi, kar zagotavlja visoko kakovost tiska etiket tudi pri najvišjih produkcijskih hitrostih.

Podjetji MPS in Domino sta v partnerstvu že od leta 2015, ko sta na takratnem Labelexpu premierno predstavili hibridni sistem tiska serije EF. Omenjena serija odslej šteje dva modela,  različici širine tiska 340 in 430 mm. Nadgraditi ju je možno s številnimi strojnimi moduli za neposredno dodelavo. nov sistem bo javnosti na voljo v letu 2020.

Več informacij na www.mps4u.com in www.domino-printing.com.