Novi hibridi tiskalnik Mimaki

20190814 Mimaki TX300P 1800
Nov Mimakijev tiskalniški sistem je primeren za vstop na trg tekstilnega in direktnega transfernega tiska.
Podjetje Mimaki, proizvajalec kapljičnih tiskalniških sistemov in rezalnikov, je javnosti ponudil nov digitalni tekstilni hibridni tiskalniški sistem serije Mimaki TX300P. Posebej primeren je kot vstopni model na trg tekstilnega in direktnega transfernega tiska..

Nov sistem je nadgradnja 1,8 m širokega sistema TX300P-1800, ki mu je dodana možnost direktnega transfernega tiska. Hitrost tiska znaša največ 68 m²/h, tipične aplikacije za nov sistem so tisk oblačil, šalov, svilenih kravat, torb, domačega pohištva, blazin, gibkih oznak, maloprodajnega tekstila in različnega promocijskega materiala. Novi velikoformatni tiskalniški sistem je namenjen manjšim delovnim okoljem z željo po razširitvi celostne ponudbe velikoformatnega tekstilnega tiska.

Tako rekoč hibridni tiskalnik je zasnovan na izmenljivih tiskalniških mizah. Direktnemu tisku na tekstil je namenjena miza za odvajanje odvečnega barvila, miza z vakuumsko zasnovo pa je namenjena potisku transfernega papirja oziroma tisku preslikačev za aplikacije direktnega transfernega tiska. Tiskalniški sistem je mogoče uporabljati v 3 različnih kombinacijah barvil: tekstilnimi pigmentimi / direktnimi sublimacijskimi, tekstilnimi pigmentnimi / sublimacijskimi transfernimi ali direktnimi sublimacijskimi / sublimacijskimi transfernimi.

Več informacij na www.mimakieurope.com.