Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190529 HP Stitch S1000
S serijo rešitev HP Stitch S HP javnosti ponuja vstopne modele tiskalnikov za področje profesionalnega tekstilnega tiska.
HP je na Fespi premierno trgu ponudil nov sistem HP Stitch S1000. Z novostjo širine izpisa 3,2 m HP razširja pred kratkim uvedeno serijo tiskalnikov za sublimacijski tisk. Ta v najzmogljivejšem načinu tiska omogoča tisk hitrosti od 130 m²/h do največ 220 m²/h. Še posebej primeren je za tekstilne aplikacije tiska modnih oblačil, gibkih oznak oziroma panojev, osvetlitvenih panojev, notranje dekoracije prostorov in podobno.

S serijo rešitev HP Stitch S HP javnosti ponuja vstopne modele tiskalnikov za področje profesionalnega tekstilnega tiska, ki so zasnovani na sublimacijski tehniki tiska z uporabo HP-termalnih brizgalnih glav. Nov model tiskalnika HP Stitch S1000, ki razširja obstoječ nabor tiskalnikov HP Stitch S300 in HP Stitch S500 v seriji Stitch S, je po navedbah proizvajalca namenjen srednje velikim in večjim delovno zahtevnim okoljem.

Za visoko upodobitveno kakovost z globokimi polnimi toni črnega odtenka in korektnimi svetlimi odtenki barv skrbijo barvno upravljalna programska orodja HP Smart Color Tools in izvorna upodobitvena ločljivost 1.200 dpi. Posebno optično tipalo za zaznavo medija (Optical Media Advance Sensor - OMAS Plus) zagotavlja najvišjo kakovost tiska na različnih medijih tudi pri najvišji hitrosti tiska. To velja tudi za materiale, kot sta transferni papir in poliestrska tkanina debeline 0.5 mm. Sistem HP Stitch S1000 je zasnovan z naborom procesnih CMYK barv in dozirnimi posodami barvila kapacitete 10 litrov. Z njim lahko tiskamo na materiale iz zvitka širine od 635 do največ 3200 mm, skupna teža zvitkov materiala lahko znaša največ 300 kg. Za umeščanje in enostavno rokovanje z zvitki materiala poskrbi poseben vlagalni sistem, ki v pripravi sistema prihrani čas in material.

Več informacij na www.hp.com.