Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje Böwe prihaja na IPEX z geslom »Celota je več, kot vsota njenih sestavnih delov ... «. Napovedujejo tri novosti.

Sistem Serije Turbo.

Za trg Evrope, Azije in Male Azije podjetje uvaja tri novosti: Turbo Premium26 sistem za kuvertiranje visokih zmogljivosti, Lasermax Roll Systems - visoko zmogljiv sistem navijanja zvitkov in Combo14 sistem za hitrejše kuvertiranje formata ovojnic C4 predvsem v smislu dimenzionalne prilagodljivosti in natančne zanesljivosti.

V Evropi bo prvič predstavljena rešitev serije Premium, to je Turbo Premium26. Opremljen je z visoko hitrostno zmogljivo vhodno enoto za tisk neskončnih obrazcev ( tisk hitrosti do 80.000 obrazcev/uro) in enoto za kuvertiranje z zmogljivostjo hitrosti do 26.000 kuvert/uro. Kot del konfiguracije bodo predstavili tudi visoko zmogljiv sistem navijanja zvitkov Unwind u10 proizvajalca Lasermax Roll Systems, ki zagotavlja zanesljivo navijanje zvitka hitrosti do 3,5 m/s (brez kakršnikoli gub) in širine zvitka od 200 do 520 mm.

Combo14 je novost za kuvertiranje srednjih naklad. Zasnovan je bil posebej za hitro produkcijo v okviru formata ovojnic standarda DIN C4. Stroj dosega hitrost 14.000 kuvert/uro pri dimenziji ovojnic  DIN lang/C5 in hitrost 9000 kuvert/uro pri dimenziji ovojnice C4.

Predstavljena bo tudi programska oprema. Rešitev podjetja Böwe, »One Production Management«, omogoča zajemanje podatkov tako s stroja Combo14 kot tudi Turbo Premium26. Na ta način je sledljivost procesa enostavna, hkrati pa tudi nadzor oziroma vodenje samega procesa. Predstavljen bo tudi sistem Jet Vision . Ta omogoča integracijo tiskovin neodvisnih proizvajalcev v nadaljnjo dokončno obdelavo in hkrati nadzor tudi tega polizdelka do stopnje končnega izdelka.


Za več informacij o podjetju Böwe kliknite tukaj.
Za več informacij o podjetju Lasermax Roll Systems kliknite tukaj.