Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180531 efi vutek h3
Nova serija tiskalnikov Vutek h sestoji iz modela h3 in h5 (na sliki model Efi Vutek h3).
Strokovnjaki s področij tiska, izdelave embalaže in industrijske dodelave so se nedavno zbrali v Las Vegasu (ZDA) na dogodku EFI Connect, 20. uporabniški konferenci podjetja EFI. Na dogodku so javnosti predstavil nov upravljani vmesnik EFI Fiery in nov produkcijsko zmogljivejši kapljični sistem tiska.

EFI je na omejenem dogodku predstavil novo programsko platformo FS350 za uporabniški vmesnik EFI Fiery, ki uporablja novo strežniško Fiery Pro Server Premium-DFE-tehnologijo. Ta zagotavlja produkcijsko učinkovitejšo obdelavo podatkov tudi na EFI-jevih super široko-formantih sistemih tiska.

Fiery FS350 Pro omogoča upravljaje podatkov opravil v formatu ali načinu neskončnega tiska na vseh svojih kapljičnih sistemih tiska v enem prehodu in sistemih poslovnih partnerjev. Omogoča napredno upravljanje večkanalnih barvnih izvlečkov (CMYK+), tudi izvlečkov posebnih tonerjev in barvil. Strežniško programska osnova EFI Fiery Pro Server Premium-DFE je nadgrajena z grafično procesno tehnologijo Fast Drive, ki zagotavlja podvojeno hitrost obdelavo podatkov super-širokega formata.

Na dogodku so predstavili tudi nov kapljični velikoformatni LED-hibridni tiskalniški sistem EFI Vutek h5, ki je del serije rešitev Vutek h. Omogoča tisk na ploske toge materiale v širini do 320 cm s hitrostjo 109 plošč na uro in uporabo do 8 barvnih kanalov, tudi v načinu CMYK z dodatno belo pokrivno barvo. Materiale je možno potiskati tudi z do devetimi nanosi barve. Model tiskalnika Vutek h5 je nadgrajena različica sistema Vutek h3, ki je zasnovan s brizgalnimi glavami Ultra Drop™, ki brizgajo kapljice barvila nazivne velikosti 7 pl z uporabo funkcije Multidrop.

EFI je poleg omenjenega tiskalnika predstavil tudi plosko tiskalniško rešitev Pro 24f, sistem neskončnega tiska Pro 32r (iz zvitka v zvitek) in model tiskalnika EFI Vutek 3r+, LED-tisklanik z načinom tiska iz zvitka v zvitek. Za področje izdelave gibkih oznak so predstavili tudi nov tiskalnik EFI Vutek Fabri Vu 340i, ki omogoča produkcijsko visoko zmogljiv sublimacijski tisk z možnostjo neposrednega kalandriranja.

Več informacij na www.efi.com.