Mimaki vabi na predstavitev na Heimtextil 2019

20181231 mimaki heimtextil
Sistem digitalnega tiska Mimaki UCJV150-160.
Mimaki Europe, en vodilnih proizvajalec kapljičnih tiskalniških sistemov in sistemov za razrez, je oznanil, da se bo na prihajajočem sejmu Heimtextil 2019 (Frankfurt, Nemčija) predstavil v sodelovanju z 10 svetovno uglednimi oblikovalci. Pod motom »The Fusion of Innovation and Design - Fuzija inovacije in oblikovanja« bodo navzoči v hali 3.0 v okviru razstavnega prostora J81, na katerem bodo predstavili možnosti digitalnega tiska v vseh pogledih grafične umetnosti, izdelave notranje dekoracije in modnega tiska. Z dejanskimi študijami se bosta predstavila tudi priznana oblikovalca Sigrid Calon in Claire Vos (Studio Roderick Vos).

Obiskovalci njihovega razstavnega prostora bodo lahko spoznali različne aplikacije digitalnega tekstilnega tiska na različne tekstilne materiale, platna in materiale za notranjo dekoracijo. Spoznali bodo lahko prednosti uporabe Mimaki-jeve tehnologije, ki omogoča inovativnost v tisku in posledično dobičkonosnost poslovanja. Različni oblikovalci, med njimi Anousjka Röben, bodo predstavili svoje inovativne kreacije. V živo bodo predstavljene različne aplikacije tekstilnega tiska.

Predstavljeni bodo tako vstopni, kot tudi napredni produkcijski modeli kapljičnega velikoformatnega tekstilnega tiska. Predstavljen bo tudi širok obseg tiskovnih materialov, ki jih danes ponuja trg. Z uporabo okolju prijaznih materialov, denimo UV-sušeča barvila podjetja Mimaki, bo prikazan tudi okolju prijaznejši pristop tiska. Z njimi bodo v živo tiskali stenske tapete na tiskalniku Mimaki UCJV150-160. Predstavljen bo tudi ultra produktivni tekstilni sublimacijski tiskalnik Mimaki TS55-1800, z njim bodo v živo demonstrirali potisk blazin. S pomočjo posebnega sistema prenosnega traku Mimaki TX300P-1800B bo predstavljen tudi način tiska na raztegljive modne materiale.

Več informacij na www.mimakieurope.com.