Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fujifilm je najavil, da bo na prireditvi FESPA 2010, hala B1 - razstavni prostor 220, prikazal doslej največ rešitev za sitotisk in kapljični tisk. Vrsta tiskalnikov bo podprta z Uvijet barvami Fujifilm Sericol.


Super-velike aplikacije za zunanjo uporabo
Demonstrirali bodo izdelavo oziroma tisk na panoje iz polietilenske (PE) tkanine. Tisk bo izveden s pomočjo nedavno predstavljene novosti Uvistar, več kot prilagodljiv in stroškovno učinkovit tiskalnik super-širokega formata v primerjavi z ostalimi iz istega razreda.



Uvistar je na voljo v štirih različicah, ki zagotavljajo visoko kakovost izpisa  in visoke hitrosti tiska vse do 300m2/uro. Izpopolnjen sistem večih zvitkov tiskovnega materiala zagotavlja hitro in učinkovito pripravo tiska in  s tem manjši odstotek makulatur. Tiska lahko na role širine do pet metrov. V kombinaciji z barvami Fujifilm Sericol Uvijet QK nudi izpis na širok obseg gibkih tiskovnih materialov, vključno PE, pri čemer ni težav z gubanjem materiala ali napakami neenakomernega izpisa.  

»Acuity Advance HS«
Fujifilm bo prvič predstav8il novost Acuity Advance HS. Acuity omogoča izpis skoraj fotografsko kakovostnih slik tudi pri hitrosti do 65m2/uro. Je odlična rešitev za tisk reklamnih panojev in oznak srednje velikih naklad.



»Onset« efekt
Obiskovalci bodo lahko navdušeni tudi nad novim modelom in zmogljivostmi rešitve Inca Onset serije. Onset S20 je UV osnovani kapljični ravni tiskalnik, ki lahko potiska do roba toge in gibke tiskovne materiale pri hitrosti 250m2/uro oziroma 50 polnih površin (3.14 x 1.6m) tiskovnih materialov debeline do 50mm.



Za produkcijo srednje velikih naklad bo predstavljena tudi rešitev Spyder V v kombinaciji z barvnim sistemom Uvijet Ultratone. Stroj je nadgrajena različica priljubljenega modela Spyder 320, ki zagotavlja hitrosti izpisa do 93m2/uro in na širok obseg gibkih tiskovnih materialov debeline do 30mm. Sistem Ultratone pri tem zagotavlja večji barvni obseg in s tem barvno korektnost izpisa (tudi posebnih zaščitnih barv).

»euromedia« -
Fujifilm bo pod blagovno znamko »euromedia« predstavil širok portfelj grafičnih materialov in rešitev za tisk širokega formata (tiskovni material, programska oprema, barvila ... ). Material bo zastopan tehnike tiska z barvami na vodni osnovi, solventnimi barvami in UV barvami.


Za več informacij:
Joanna Muggeridge/Elni Stofberg
AD Communications   
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. / Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.    
Tel: +44 (0)1372 464470