Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180917 Accurio PRESS C83hc
Nov model AccurioPress C83hc (HC - High Chroma).
Podjetje Konica Minolta je trgu ponudila nov sistem serije AccurioPress, to je model C83hc (HC - High Chroma), ki tiskarjem ponuja izpis barvnih odtenkov večjega barvnega obsega, ki je najbolj blizu in podoben barvnemu obsegu barvnega prostora sRGB. Po navedbah proizvajalca omogča predvsem bolj natančno upodobitev barvnih odtenkov rožnate, vijolične in svetlo zelene barve.

Nov model je namenjen tisku barvno pestrih studijskih fotografij, fotoknjig, ilustracij, računalniških grafik in podobnega. Zaradi svoje barvno izhodne zmogljivosti omogoča nove poslovne možnosti, ki so barvno bistveno bolj pestre v primerjavi z običajnimi izpisi/odtisi CMYK-tiskarskih sistemov.

Nov model stroja AccurioPress C83hc je opremljen z inteligentnim sistemom samodejnega barvnega upravljanja in obojestranskega skladja, to je sistem Intelligent Quality Optimiser (IQ-501). Ta neposredno nadzira kakovost in korektnost vsakega posameznega izpisa, v realnem času opravi tudi potrebne korekcije, da se ohrani konsistentna korektnost izvedbe tiska.

Sistem izpisuje z nazivno hitrostjo 81 A4-strani/minuto in podpira papirje gramature vse do 350 g/m2, kar omogoča realizacijo aplikacij, kot so tisk ovojnic, banerjev in tudi teksturiranih materialov. V enostranskem načinu tiska omogoča tisk podaljšanega formata dolžine do 1300 mm, v obojestranskem načinu pa največ 762 mm.

Več informacij na www.konicaminolta.si.