Atlantic Zeiser z novo kapljično rešitvijo

20180716 Omega Pro MC 54
Atlantic Zeiser ponuja nov UV-kapljični izpisni modul Omega Pro MC 54, ki je namenjen izpisovanju črtnih kod in serijske numeracije.
Omega Pro MC 54 je novost v ponudbi podjetja Atlantic Zeiser. Predstavlja UV-kapljični tiskalniški modul, ki je prilagodljiv po širini izpisa vse do širine 54 mm. Omogoča izpis na različne materiale in je namenjen predvsem kodiranju in serijski numeraciji izdelkov. Na voljo je enobarvna in večbarvna CMYK-različica brizgalnih modulov.

Izpisne glave Omega Pro MC 54 so opremljene s samočistilnim sistemom brizgalnih šob, kar zagotavlja konstantno visoko kakovost izpisa in odpravlja ročno vzdrževanje. Pretok barvila v glavah je zasnovan z neprestano cirkulacijo, kar odpravlja pojav strjevanja in odlaganja barvila ter pojav zračnih mehurčkov v barvilu, kar zagotavlja nemoten proces tiska. Sušenje izpisov poteka s pomočjo tehnologije UV-A LED-tehnologije najnovejše generacije, njihova ločljivost pa znaša največ 600 dpi, kar omogoča korektno upodobitev še tako majhnih podrobnosti in kontur. Najmanjše še čitljivo besedilo znaša velikost 3 točk.

V podjetju Atlantic Zeiser menijo, da s tiskalniško tehnologijo nove generacije predvsem investirajo v prihodnost poslovanja, saj zaznavajo množično povpraševanje po tovrstnih rešitvah kodiranja, personalizacije in serijske numeracije.

Več informacij na www.atlanticzeiser.com.