Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180531 Digital Factory Apparel v10 Polyprint Edition
Digital Factory Apparel v10 - Polyprint Edition prinaša prednosti v enostavnejši, bolj avtomatizirani in učinkovitejši uporabi tiskalnikov serije TexJet DTG.
Podjetje Polyprint je uradno premierno predstavilo novo programsko opremo DTG, to je Digital Factory Apparel v10 - Polyprint Edition. Ključna novost je integracija programske tehnologije CADlink, ki prinaša prednosti v enostavnejši, bolj avtomatizirani in učinkovitejši uporabi tiskalnikov serije TexJet DTG. Poleg številnih novih funkcije je omembe vredna izpisovanje z uporabo odčitavanja črtnih kod. Ta predvsem prihrani dragocen proizvodni čas, saj omogoča avtomatizirano nastavljanje tiskalnika s prepoznavanjem materiala oziroma opravila (opcija skeniraj in tiskaj – ang. scan and print).

Za bolj enostavno uporabo nove različice programske opreme pa so tu na voljo še novosti, kot so: upravljanje opravil v načinu primi in spusti (drag and drop), integrirane napredne funkcije RIP-modula, posebni učinki (KnockMeBlackOut – samodejno odstrani črno ozadje in KnockMeColourOut – samodejno odstrani barvno ozadje). Omenjena učinka sta še posebej praktična v tisku tekstila barnvo primerljivega ozadju motivov, pri čemer je ozadje motivov odstranjeno, posledično se veliko privarčuje na barvilih. Del nove različice je tudi napredni računalnik kalkulacij (Advanced Cost Calculator), ki natančno prikaže stroške tiska. Barvno upravljanje možnosti novega orodja pa zagotavljajo barvno natančne in nasičene izpise.

Poleg že omenjenih tiskalnikov serije TexJet DTG pa so predstavili še zanimivo inovativno rastrsko tehnologijo »Screen & Digital Mix«, ki predstavlja kombinacijo klasičnega in frekvenčnega moduliranega rastra. Z novim rastrom so izpisi predvsem hitrejši.

Več informacij na www.polyprintdtg.com.