Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180313 mimaki Tiger 1800B
Serijo tiskalnikov Tiger-1800 so prvič predstavili na več sejmih v letih 2016 in 2017.
Podjetje Mimaki je nedavno ponudilo novo različico tekstilnega tiskalnika Tiger-1800B, ki je visoko produkcijsko zmogljiv sistem. Omogoča neposredni produkcijski tisk na tekstil in realizacijo aplikacij s sublimacijskimi barvili. Racionalen je tudi v izvedbi naročil manjših naklad in na zahtevo. Serijo tiskalnikov Tiger-1800 so prvič predstavili na več sejmih v letih 2016 in 2017.

Po besedah proizvajalca je nova različica tiskalnika Tiger-1800B primerna za vse vertikalne tržne segmente tekstilnega tiska, od masovnega do tiska na zahtevo. Primeren je tako za ponudbo aplikacij tekstilnega tiska tako za veleprodajo B2B, kot tudi maloprodajo B2C. Z bolj učinkovitimi operativnimi funkcijami omogoča racionalno, stroškovno učinkovito in kakovostno realizacijo naročil.

Tiskalnik Tiger-1800B zagotavlja skoraj 2 metra širok izpis in je zasnovan na samolepljivem tračnem sistemu za zanesljivo vodenje tiskovnega materiala. Omenjen vodilni trak je opremljen s funkcijo avtomatskega pranja, neposredni sušilni del z vročim zrakom pa zagotavlja direktni tisk in izdelavo aplikacij na tekstil v enem prehodu.

S 16 brizgalnimi glavami tvori industrijsko tiskalniško rešitev. 8 izpisnih glav je posebej namenjeno uporabi sublimacijskih barvil na osnovi topil, omogočajo pa tisk hitrosti do 385 m2/uro. Kljub zavidljivi hitrosti po besedah proizvajalca tiskalnik zagotavlja zadovoljivo kakovost izpisov in s tem omogoča doseči tudi najzahtevnejše roke realizacije.

Mimaki z novimi rešitvami tekstilnega tiska odgovarjajo na potrebe rastočega trga le tega, saj pravijo, da beležijo trend njegove 30-odstotne rasti.

Več informacij na www.mimakieurope.com.