Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180118 color wave
Podjetje Canon je namestilo 10.000 tiskalniških sistemov s tehnološko zasnovo Océ Crystal Point. Ta je bila prvič integrirana leta 2008. Na sliki tiskalnik družine ColorWave.
Podjetje Canon je leta 2008 prvič predstavilo družino velikoformatnih rešitev Océ ColorWave, katere del je bila Océ Crystal Point tehnologija. Ta je prinesla ostrejšo upodobitev, boljšo vodo obstojnost tako barvnih, kot tudi črnobelih odtisov, tudi na nepremazanih in recikliranih tiskovnih medijih.

Modela Océ ColorWave 500 in 700 sta tretja generacija tiskalniških sistemov s tehnološko zasnovo Océ Crystal Point. Océ ColorWave 500 je tiskalnik namenjen CAD-, GIS- in produkcijskim aplikacijam tiska. Namenjen je različnim delovnim okoljem: arhitekturnemu, načrtovalnemu, oblikovalskemu, repro … Sistem Océ ColorWave 700 je sorodna rešitev, ki pa omogoča tisk še večjega obsega.

Oba modela podpirata integracijo v sistem v oblaku, upravljanje z več uporabniškimi računi, funkcijo skeniranja …

Njuna posebnost je, da uporabljata posebno upodobitveno tehnologijo z uporabo posebnega tonerja Océ Toner Pearls, ki je distribuiran v prosojnih dozirnih posodah, kar omogoča neposreden vpogled v količino razpoložljivega tonerja v sistemu. Omenjen toner je na medij prenešen s pomočjo gretja, pri čemer spremeni agregatno stanje v gel, ta pa je na medij brizgan.

Več informacij na www.canon.com.