Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180112 Konica Minolta Accurio Print C759
Accurio Print C759 je kompaktna digitalna produkcijska tiskarska rešitev primerna tako za tiskarne, kot tudi kopirnice, pisarne in izobraževalne ustanove.
Podjetje Konica Minolta je svoj portfelj ponudbe nedavno nadgradila z novim produkcijskih sistemom za digitalni tisk Accurio Print C759. Ta je nasledil predhodni model Bizhub Pro C754e, zato prav tako ponuja poleg funkcije tiska še funkcijo skeniranja. Primerna je tako za tiskarne, kot tudi kopirnice, pisarne in izobraževalne ustanove, skratka vse s potrebo po večjem obsegu tiska.

Accurio Print C759 po besedah proizvajalca omogoča večbarvni tisk hitrosti 65 A4-strani/minuto ali enobarvni hitrosti do 75 A4-strani/minuto. Najvišja ločljivost upodabljanja znaša 1.200 x 1.200 dpi, podpira pa papirje formatov od A6 do SRA3, tudi podaljšan baner format v izmeri največ 1.200 x 297 mm. Kapaciteta zalogovnika papirja znaša do 6.650 listov, tiskamo pa lahko na papirje gramature od 52 do 300 g/m². Posebnost sistema je možnost tiska v posebnem načinu Mixplex-/Mixmedia, za boljše tiskovne izkušnje je na voljo tudi pametna knjižnica papirjev.

Nov tiskalniški upravljalnik Fiery omogoča hitro in učinkovito delo, upravljanje je možno tudi neposredno preko na dotik občutljivega zaslona z uporabo Multi-Touch-funkcionalnosti, funkcija Mobile-Touch pa s pomočjo povezovalnega protokola NFC omogoča povezavo sistema z mobilnimi napravami v neposredni bližini. Za omenjen sistem pa so kot nadgradnja na voljo različni dodelavni moduli s funkcijami spenjanja, mehke vezave, Z-zgiba, prilaganja.

Poleg tiskalniškega dela je sistem Accurio Print C759 opremljen tudi s podvojenim Dual-barvnim skenerjem, ki omogoča samodejno odčitavnaje do 300 listov iz zalogovnika s hitrostjo do 240 odčitkov na minuto. Omenjena hitrost skeniranja je dosežena s podvojeno zasnovo, ki hkrati omogoča tudi nadzorovano dvojno skeniranje za boljše rezultate odčitavanja.

Več informacij na www.konicaminolta.si.