Zanimanje za industrijske rešitve tiska vse večje

20170927 AccurioLabel 190
Nov Konica Minoltin sistem tiska AccurioLabel 190.
Konica Minolta se prav tako predstavlja na letošnjem sejmu Labelexpo v Bruslju (Belgija). Skupaj s poslovnim partnerjem Grafisk Maskinfabrik (GM) bodo predstavili rešitve, s katerimi se Konica Minolta širi tudi na trge industrijskega tiska. Javnosti so oznanili, da že slavijo 100. uporabnika tovrstnih rešitev. Obiščete jih lahko na razstavnem prostoru C51 in C52 v hali 8, kjer bodo v živo predstavili svoje sisteme, tudi novega AccurioLabel 190, in rešitve za učinkovito poslovanje ponudnikov tiska etiket, industrijskega in komercialnega tiska.

Posebnost razstavnega prostora sistem AccurioLabel 190, ki predstavlja popolnoma tonersko osnovan sistem tiska etiket iz zvitka v zvitek. Njegovo učinkovito delovanje bodo demonstrirali tudi v živo. Nov sistem je bil razvit v Evropi v sodelovanju z že omenjenim danskim podjetjem GM. Predviden začetek dobave je načrtovan v decembru letos.

Sistemi za tisk etiket Konica Minolta so za veliko trgov posebej zanimivi zato, ker zapolnjujejo vrzel med manj zmogljivimi vstopnimi sistemi in zmogljivejšimi, a dražjimi, profesionalnimi industrijskimi. Prednost uporabe sistemov konica Minolta je tudi v enostavnejši uporabi, prilagodljivosti, hitri izvedbi in tudi naprednih možnostih tiska, kot je denimo variabilni način tiska.

Sistem Konica Minolta AccurioLabel 190 odlikuje izjemna izhodna ločljivost, ki znaša 1200x1200 dpi, izpisi pa dajejo vtisk ofsetnega odtisa. Predstavlja naslednika uspešno prodajanega sorodnega modela C71cf, ki je bil prav tako prvič predstavljen javnosti na sejmu Labelexpo pred dvema letoma. Sistem AccurioLabel 190 lahko deluje v kombinaciji z neposrednimi dodelavnimi rešitvami podjetja GM oziroma modulom DC330Mini, lahko pa oba stroja uporabljamo tudi ločeno neodvisno. Posebnost sistema pa so tudi pripadajoča programska orodja, med katerimi je denimo AccurioPro Label Impose za učinkovito in enostavno razporejanje predlog na tiskovno polo.

V sodelovanju s podjetjem MGI Digital Technology bodo v živo predstavili tudi delovanje digitalnih sistemov dodelave, kot je denimo JETvarnish 3DWeb za področje tiska etiket in gibke embalaže.

Več informacij na www.konicaminolta.si.