Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170920 mimaki UCJV300
Novi tiskalnik Mimaki UCJV300-160.
Japonski proizvajalec Mimaki svojemu portfelju dodaja nove velikoformatne kapljične tiskalniške rešitve: UCJV300-160, UCJV150-160 kapljične modele tiskalnikov. Dodaja tudi popolnoma na novo razvit sistem za vroče laminiranje LA-160W/LA-170W.
Novi velikoformatni tiskalniki Mimaki, UCJV300-160/UCJV150-160, so po besedah proizvajalca namenjeni izdelavi označb, oznak in drugih velikoformatnih tiskovin. So vsestranska rešitev, ki v osnovi tiskajo iz zvitka v zvitek, v enem pa vključujejo poleg funkcije tiska tudi funkcijo razreza. Za tisk uporabljajo vsestranska UV-sušeča barvila.

Posebnost novih tiskalnikov je način tiska v štirih slojih: barvno, črno, pokrivno belo in ponovno barvno. Tovrstne štiri slojne tiskovine imajo ob različni osvetlitvi funkcijo prikaza različne upodobitve podnevi oziroma ponoči.

Zaradi visoke produktivnosti tiskalnikov in v trenutku suhih UV-izpisov so ti nemudoma primerni za nadaljnjo obdelavo, kot je denimo laminacija. Izpisujemo lahko na različne materiale, kot so: PVC, različne ponjave, platna, papir, PET-folije. Izdelujemo lahko tudi zastave.

Novost je tudi vroči laminator LA-160W/LA-170W, ki z vročim načinom laminacije do največ 60 stopinj Celzija zmanjšuje učinek srebrenja laminacije UV-tiskovin.

Več informacij na www.mimaki.com.