Durst razširja serijo rešitev Tau 330

20170912 tau330
Tau 330 RSC je UV-kapljični sistem za digitalni tisk etiket in embalaže.
Durst, proizvajalec naprednih digitalnih produkcijskih rešitev, bo na letošnjem sejmu Labelexpo 2017 v Bruslju (Belgija) predstavil aktualne rešitve razvoja. Med njimi bo 8-barvni sistem digitalnega tiska Tau 330 RSC v neposredni povezavi s hibridnim sistemom OMET Xflex X6. Linija bo vodena s pomočjo upravljanega delovnega sistema s podporo spletnega tiska.

Nov sistem Tau 330 RSC je namenjen produkcijskemu digitalnemu tisku etiket in embalaže v širini največ 330 mm in s najvišje hitrosti 78 m/min. Nazivna upodobitvena ločljivost sistema znaša 1200 x 1200 dpi. Z drugimi besedami omenjene lastnosti zagotavljajo tiska 1.485 m² na uro, zahvaljujoč 8-barvni konfiguraciji (CMYK+W (pokrivna bela)+O (Oranžna) V (Vijolična) G (Zelena)) in uporabo omenjenih visoko pigmentiranih barvil so izpisi barvno nasičeni in omogočajo korektno reprodukcijo 98 odstotkov posebnih barvnih odtenkov lestvice Pantone.

V skladu z motom »Configure Your Digital Future – Zasnujete svojo prihodnost digitalno« lahko sistem Tau 330 RSC obratuje kot neodvisen sistem, lahko pa je povezan z različnimi neposrednimi dodelavnimi rešitvami, kot je denimo enota za neposredni laserski razrez, LFS 330. Na sejmu bo možno videti neposredno povezavo z moduli klasične dodelave serije OMET Xflex, ki omogoča brezmejno prilagodljivost dodelave poljubnih materialov z različnimi funkcijami, kot so: premazovanje, lakiranje, aplikacija hladne folije, laminacija …

Posebnost razstavnega prostora bo tudi predstavitev tiska živilske embalaže v živo z uporabo posebnih nizko migracijskih barvil na sistemu Tau 330. Predstavljen bo tudi vstopni, zato finančno dostopnejši, model UV-kapljičnega sistema Tau 330E, ki prav tako uporablja visoko pigmentirana barvila. Predstavljen bo v neposredni povezavi z dodelavnim modulom EFS 330, ki predstavlja ekonomično obdelavo in klasično dodelavo podjetja SMAG.

Več informacij na www.durst-group.com.