Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Screen se bo na Ipex prireditvi predstavil s svojimi naprednimi digitalnimi rešitvami tiska, CTP rešitvami in delovnimi sistemi.
 

 
'Vaša želja je naš ukaz na zahtevo - Your Wish is our Print on Demand' je njihov moto za letošnji Ipex. V okviru te bodo na enem mestu predstavili svoje novosti in rešitve za komercialni tisk, neposredno naslavljanje, transpromo, založništvo, časopisno založništvo, tisk širokega formata...

Osrednji dogodek bo predstavitev revolucionarne rešitve Truepress JetSX, prvi produkcijski več-barvni B2 kapljični tiskalnik s pole. Kot prototip je bil prvič uspešno predstavljen na zadnji Drupi, saj je odlična kombinacija visoke-kakovosti izpisa in produktivnosti v smislu obojestranskega tiska v enem prehodu. Digitalni koncept zagotavlja izdelavo tiskovin dodane vrednosti.

Izpis je možen širine B2 in v okviru širokega obsega tiskovnih medijev. To pomeni, da je stroj dejansko hibridni tiskarski sistem dodane vrednosti, saj omogoča produkcijsko količinsko izdelavo variabilnih tiskovin tudi na običajne ofset medije. Omogoča izpis ločljivosti 1,440 x 720 dpi, kar zagotavlja kakovost izpisa primerljivega ofsetnemu odtisu.

Ipex bo tudi priložnost za predstavitev dveh novih različic kapljičnega tiskalnika, Truepress Jet520.

Kar zadeva tisk širokega formata, bo predstavljen Truepress Jet2500UV in njegove nove izboljšane zmogljivosti, ki zagotavljajo izpis ločljivosti 1,500 dpi, produkcijske hitrosti izpisa vse do 67.5 m2/uro, izpis na širši obseg tiskovnih medijev debeline vse do 50mm in širine 2,500mm.

Ne zamudite tudi predstavitev delovnih avtomatiziranih sistemov upravljanja variabilnih podatkov... Prav tako ne zamudite predstavitve na novo razvitih energijsko učinkovitih PlateRite CTP sistemov.

Obiščete jih lahko v hali 10, prostor C290, in se sami prepričate o njihovi pestri inovativni ponudbi. Več infomracij na http://www.screeneurope.com/ga_dtp/en/.