Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170511 efi fujixerox
EFI je posebej za sisteme serije Fuji Xerox Versant razvil nov upravljano uporabniški vmesnik.
Nov Fiery uporabniški vmensik je zasnovan na aktualni strojni in programski platformi FS200 Pro. Na voljo so štiri različice, ki v kombinaciji z novim EX-P in EX 3100 Fiery tiskalniškim strežnikom podpirajo upravljanje sistema Fuji Xerox Versant 3100, s Fiery tiskalniškim strežnikom EX in EX-i 180 pa upravljanje sistema Fuji Xerox Versant 180 Press.

Posebnost aktualnih Fiery tiskalniških strežnikov je napredna 10-bitna tehnologija procesiranja in upodabljanje z ločljivostjo 1200 dpi. Na ta način so zagotovljeni gladki in zvezni prehodi sivin. Po besedah proizvajalca je upodobitev glede na predhodno 8-bitno obdelavo podatkov je očitno izboljšana.

Novi Fiery tiskalniški strežniki uporabljajo Fiery NX strojno platformo. Programski del vključuje funkcije Fiery QuickTouch, ki omogočajo uporabniku enostavno upravljanje tiskalniških sistemov s pomočijo na dotik občutljivih zaslonov. Poleg upravljanih funkcij je intuitivna tudi uporaba funkcij programskih namestitev, izdelave varnostnih kopij sistema, uporabe obnovitvenih točk in diagnosticiranja.

Več informacij na www.efi.com in www.fujixerox.com.