Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170315 Canon imagePRESS C650
Canon s predstavitvijo imagePRESS-a C650 strankam omogoča, da naredijo prvi korak v vsestranskost aplikacij profesionalne ravni.
Canon Europe je s predstavitvijo naprave C650 razširil svojo vodilno družino tiskalnikov imagePRESS. Novi model, ki tiska s hitrostjo 65 strani na minuto, je zasnovan, da nudi strankam, kot so interni tiskalniški oddelki v podjetjih, ustvarjalna podjetja in tista, ki izdelujejo dokumente profesionalnih standardov, vstopno točko v izdelavo bolj specializiranih aplikacij, ki so bile prej omejene z zmogljivostmi končne dodelave in integracijo delovnih tokov.

C650, ki temelji na isti platformi mehanizma kot serija imagePRESS C850 (predstavljena septembra 2016), nudi enako kombinacijo dosledno visoke kakovosti tiskanja, zmogljivosti in zanesljivosti kot drugi modeli serije, poleg tega pa v segmentu hitrosti tiskanja 65 strani na minuto vključuje možnosti bolj profesionalne končne dodelave iz serije C850.

Peter Wolff, višji direktor skupine za komercialne tiskalnike in produkcijske reprografske oddelke v podjetju, Canon Europe, je povedal: »Za korporativne reprografske oddelke in manjše napredne ponudnike tiskalniških storitev, ki so bili tradicionalno osredotočeni na manj kompleksne dokumentne aplikacije, predstavlja imagePRESS C650 priložnost za diverzifikacijo tako v visokokakovostne aplikacije profesionalne končne dodelave, kot so katalogi, brošure in neposredna pošta, kot v visokokakovostna marketinška gradiva, kot so dvostranski napisi in kuverte.«

»Konsistentnost blagovne znamke, upravljanje barv ter ustvarjalnost postajajo za tovrstne stranke vse pomembnejše. Te razvijajoče se potrebe kličejo po produkcijskih napravah vstopnega razreda, ki jih je mogoče povezati neposredno z drugimi sistemi znotraj podjetja, in sicer po ceni, zaradi katere so te aplikacije za njih izvedljive. Z imagePRESS-om C650 imamo to rešitev,« je dodal Wolff.

Možnosti končne dodelave, ki so na voljo pri imagePRESS-u C650, vključujejo enoto za obrezovanje knjižic z dvema nožema, enoto za zlaganje papirja, enoto za vstavljanje dokumentov, sortirko za knjižice, luknjač za več lukenj, vključno z zgibalnikom in s spenjalno sortirko. Naprava omogoča tudi dvostransko tiskanje napisov, kar omogoča strankam večjo storilnost pri izdelavi aplikacij na dolge liste.

Novi model imagePRESS nudi prilagodljive delovne tokove za stranke na področju grafične umetnosti, saj podpira številne produkcijske rastrske obdelave (RIP-e), vključno s PRISMAsyncom in novim EFI Fiery imagePRESS Serverjem H300. Za stranke v pisarniških okoljih – predvsem za izdelavo dokumentov profesionalnih standardov tako za interno kot zunanjo uporabo – se lahko C650 s kompletom imagePRESS Printer integrira v njihove obstoječe sisteme. Z uporabo platforme Multi-functional Embedded Application Platforms (MEAPs) deluje brezhibno tudi s pisarniškimi sistemi za delovne tokove, kot je uniFLOW.

»Z imagePRESS-om C650 lahko pisarniškim uporabnikom, ki jim je pomembna kakovost, omogočimo prilagodljivost, da začnejo izdelovati nove aplikacije ter izboljšajo svoje tradicionalne izpise za interno in zunanjo komunikacijo,« je dejal Nick Klitsie, višji direktor prodaje za dokumentne rešitve. »To je pozitiven korak naprej za stranke v tem okolju, ki bo zaradi možnosti končne dodelave, ki so na voljo, zagotovo utrl pot za še večjo raznolikost aplikacij profesionalnega standarda.«

»Več priložnosti za rast in diverzifikacijo, ki so na voljo strankam – bodisi prek aplikacij, ki jih lahko ponudijo, bodisi prek izboljšane kakovosti –, jim omogoča širitev njihove baze strank. Pomembno je prisluhniti izzivom, s katerimi se srečujejo stranke, in sodelovati z njimi, da izpolnimo te zahteve. Ta nadaljnji razvoj družine imagePRESS je odličen primer izpolnjevanja posebnih potreb strank z razširitvijo obsega že preizkušene tehnologije,« je zaključil Wolff.

###

O Canonu Europe
Canon Europe je za regijo EMEA zadolžena podružnica družbe Canon Inc., vodilnega ponudnika tehnologij in storitev za upodabljanje ter ene izmed najbolj prepoznavnih in priljubljenih blagovnih znamk na svetu. Canon Europe je navzoč v približno 120 državah, zaposluje okrog 19.000 ljudi v regiji ter prispeva približno tretjino Canonovih svetovnih prihodkov letno.

Canon, ustanovljen leta 1937, je zadnjih 80 let vodilno ime na področju upodabljanja in je zavezan pomagati ljudem pri nenehnem predstavljanju, kaj je mogoče doseči z upodabljanjem. Od fotoaparatov do komercialnih tiskalnikov, od poslovnega svetovanja do zdravstvenih tehnologij – Canon z inovacijami na področju upodabljanja bogati življenja in poslovanje podjetij.

Canon krepi pozitivno moč tehnologije in storitev za upodabljanje. Z zagotavljanjem družbenih in okoljskih prednosti prek naših zaposlenih in izdelkov dokazujemo svojo zavezanost filozofiji Kyosei: živeti in delati skupaj za splošno dobro.

Dodatne informacije o podjetju Canon Europe so na voljo na: www.canon-europe.com

O Canonu Adria d. o. o.
Canon Adria d. o. o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje trženja v Sloveniji in na Hrvaškem ter tehnične podpore za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Več informacij o podjetju Canon Adria je na voljo na: www.canon.si.

Objave družbe Canon CEE lahko spremljate tudi na profilu na LinkedInu:
https://www.linkedin.com/company/canon-cee