Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170301 icoh Pro C5200S
Več možnosti tiska in dodelave prinašajo več prilagodljivosti tržnim zahtevam.
Podjetje Ricoh je z modeloma Pro C5200S in Pro C5210S trgu ponudilo bolj prilagodljiva digitalna tiskarska sistema tako v tisku, kot tudi dodelavi. Namenjena sta aplikacijam akcidenčnega tiska, tiska na zahtevo, za tisk opravil manjših in večjih naklad, dobrodošla sta tudi v oddelkih trženja.

Nova serija modelov digitalnih tiskarskih strojev zagotavlja izpis ločljivosti 1.200 x 4.800 dpi na različne tiskovne substrate gramature največ do 360 g/m². Hitrost izpisov znaša odvisno od modela 65 oziroma 80 strani formata SRA3 / minuto. Po besedah proizvajalca naj bi nova modela zagotavljala kakovost izpisov primerljivo obstoječim štiribarvnim, to velja tudi za natančnost obojestranskega skladja in enakomernost izpisa polnih tonov. Modela omogočata tudi tisk podaljšanega formata dolžine do 1.260 mm. Za model Pro C5200S in produkcijo brošur so na voljo tudi integrirane neposredne dodelavne možnosti zgibanja, dodajanja platnice in lepljene vezave.

S kapaciteto zalogovnika papirja največ 8.250 listov modela omogoča daljšo nemoteno produkcijo, tudi menjava in dodajanje papirja ne prekinja procesa tiska.

Več informacij na www.ricoh.com.