Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Gallus Labelfire 340 gre v serijsko proizvodnjo v obratu Wiesloch-Walldorf (Nemčija), kupci so tudi že iz ZDA.
Po uspešenem vstopu na svetovni trg je kapljični produkcijski sistem Gallus Labelfire 340, ki je plod sodelovanja razvoja podjetij Heidelberg in Gallus, doživel serijsko proizvodnjo. V osnovi uporablja kapljično brizgalno tehnologijo podjetja Fujifilm. Serijska proizvodnja se bo izvajala v nemškem obratu v kraju Wiesloch-Walldorf. Veliko nakupnega zanimanja prijaha tudi iz ZDA.

V Heidelbergovem obratu Wiesloch-Walldorf so dogovorni za proizvodnjo digitalnih tiskarskih rešitev, ogrodje pa proizvaja švicarsko hčerinsko podjetje Gallus v kraju Langgöns. Sistem je posebej primeren za digitalni tisk etiket manjših in srednje velikih naklad s spremenljivo serijsko ali individualizirano vsebino.

Nov digitalni tiskarski sistem Gallus Labelfire 340 je namenjen tisku samolepilnih etiket. Združljiv je z osrednjim Heidelbergovim upravljalnim sistemom Prinect Digital Front End (DFE), kar pomeni, da je upravljanje ofsetnih in digitalnih povezanih tiskarskih sistemov centralizirano. Podprt je tudi spletni tisk in večmedijsko založništvo.

Več informacij na www.heidelberg.com.