Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170119 SwissQprint Nyala2
Tiskalniški model Nyala 2 izpisuje s hitrostjo kar 100 kvadratnih m/uro.
Dve novi različici velikoformatnih tiskalniških modelov nadgrajujeta ponudbo Swiss Qprint: modela Nyala 2 in Impala 2 s tako imenovano opremo »4x4«.

Tiskalnika serije Nyala 2 in Impala 2 sta štiribarvna CMYK-tiskalnika, ki ju odlikuje visoka izhodna zmogljivost, dobra kakovost izpisov in živahne barve. Zanimiva sta predvsem za realizacijo aplikacij sitotiska, sejemske opreme in drugih velikoformatnih digitalnih tiskovin, kot so POS-artikli, panoji, plakati, banerji, osvetlitveni panoji …

V načinu izpisa Quality model Nyala 2 dosega hitrosti izpisa kar 100 m2/uro. V načinu Fine Art, ki daje večji barvni prostor izpisov, pa 57 m2/uro.

Tiskalnik Nyala 2 je opremljen s tiskalniško mizo 3,2 x 2 metra, Impala 2 pa z mizo dimenzije 2,5 x 2 metra. Nadgraditi ju je možno z dodatnim barvnim kanalom za uporabo pokrivne bele barve ali brezbarvnega lakirnega sredstva.

Oba UV-tiskalnika sta podprta z nadgradljivo opcijo tiska iz zvitka ali ploskih materialov dolžine kar do 4 metrov, torej s podvojeno mizo.

Za obdelavo naročil večjih naklad in upravljaje težjih ploskih materialov je na voljo robotska roka Swiss Qprint Rob. Ta omogoča tudi delo brez prisotnosti osebja.

Več informacij na www.swissqprint.com.