Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20161228 Xerox DrupaT shirt
Studio DTS na sejmu Drupa ponosno razglašal svojo novo pridobitev.
V začetku junija, na Drupi 2016, so pri Studio DTS podpisali naročilo Xeroxove naprave Versant 2100 Press. Ta je s svojimi edinstvenimi zmogljivostmi idealen za visoko zahtevna grafična okolja, kjer so pomembne visoka kakovost tiska, zanesljivost in produktivnost.

Na sejmu Drupa so za svojo ekipo izdelali tudi majice, s katerimi so po sejmu svojo aktualno pridobitev ponosno razglašali, na zanimiv način pa izražali tudi dober odnos z lokalno ekipo Xeroxa in promovirali našo deželo.

Sistem digitalnega tiska Xerox Versant 2100 Press omogoča tisk hitrosti do 100 strani na minuto, visoka Ultra HD-ločljivost pa omogoča izpise ločljivosti 2.400 x 2.400 dpi. V kombinaciji z ustrezno rastrsko procesno opremo (RIP) pa omogoča tudi višjo ločljivost, kar 1.200 x 1.200 dpi v 10-bitnem načinu! Podpira medije od 52 do kar 350 g/m2 in obojestranski tisk na vse vrste medijev ne glede na njihovo gramaturo. Funkcija Production Accurate Registration (PAR) zagotavlja natančen skladje obojestranskega tiska, paket programskih orodij Automated Color Quality Suite (ACQS) pa omogočajo barvno korektne izpise v vsakem trenutku. Posebnost sistema so tudi nov nizko sijajni toner z nizko temperaturo fiksiranja.

Xeroxov sistem Versant 2100 Press je podprt tudi s strani programskih upravljanih rešitev EFI, tiskalniškim strežnikom Xerox EX 2100 Print Server.

V skupini Xerox Slovenija za novo pridobitev čestitajo ekipi Studia DTS!

Več informacij na www.xerox.si.