Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20161219 Epson Monna Lisa
Epson bo na sejmu Heimtextil 2017 predstavil tekstilni tiskalnik Monna Lisa širine izpisa 160cm.
Na sejmu Heimtextil, od 10. do 13. januarja 2017 v Frankfurtu (Nemčija), bo podjetje Epson predstavilo rešitve tiska na tekstil. Poleg obstoječih bodo prvič predstavili nov modela tiskalnika serije Monna Lisa. Vključili so ga v del promocijske kampanje »Design for Living – Oblikovanje vsakdana«, v katero so vključeni študenti oblikovanja tekstilij s svojimi kreacijami in uporabo tekstilnega tiska Epson.

Novo serijo produkcijskih tekstilnih tiskalnikov Monna Lisa je zasnovalo podjetje Robustelli, uporablja pa Epsonove izpisne glave in barvila Genestra, ki so bila razvita v sodelovanju Epsona in For Tex-a. Serija tiskalnikov Monna Lisa je na voljo v različnih izpisnih širinah 160/180, 220 in 320cm.

Na sejmu Heimtextil bo predstavljena različica T16, ki omogoča izpis širine 160cm. Uporablja osem barvnih kanalov in omogoča izpis na različne naravne tiskovne medije. Zaradi uporabe barvil Genestra posebno sušenje in naknadno izpiranje ni potrebno.

Poleg omenjenega modela bodo predstavili tudi sublimacijski tiskalnik Sure Color SC-F9200, ki omogoča posredno tiskanje na toge materiale oziroma predmete, kot so: mize, skodelice, jedilni pribor, vaze …

Več informacij na www.epson.com.