Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20161110 Viscom Oki
Tiskalnik Colorpainter E-64S je bil prvič predstavljen na sejmu Viscom 2016.
Na sejmu Viscom 2016 v Frankfurtu (Nemčija) je divizija Oki Europe Wide Format Division premierno predstavila velikoformatni tiskalnik Colorpainter E-64S. Ta celostno zaokrožuje ponudbo rešitev družine Colorpainter, v kateri sta še tiskalnika: M64S in večji H3-104S. Tako kot ta je tudi tiskalnik Colorpainter E-64S namenjen okolju prijaznemu tisku. Uradno bo nov tiskalnik na voljo v decembru letos.

Nov tiskalnik E-64S uporablja visoko pigmentirana barvila Eco-Solvent-SX, ki poleg visoke hitrosti tiska zagotavljajo tudi večji barvni obseg in sijaj izpisov. Tiskovine so primerne tako za notranjo, kot tudi zunanjo rabo. Z novim tiskalnikom lahko izpisujemo na različne materiale: osvetlitvene medije, tehnični tekstil, tapete, platno, trdi-PVC, baner, vinil in posebne vrste papirja.

Kar zadeva tehnologije, je podjetje Oki v tiskalnik Colorpainter E-64S integriralo številne napredne funkcionalnosti, kot so : Smart Pass 4, Smart Nozzle Mapping 3, Dynamic Dot Printing, ki so poznane iz rešitev M-serije; in Safe Scanning System, poznan iz rešitev H3-serije. Modul ionizacije pa zagotavlja, da lahko nemoteno izpisujemo tudi na elektrostatično dovzetnejše materiale.

Več informacij na www.oki.com.