Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20161107 azon Rotax Razor
Azon Razor Hale omogoča direktni tisk na valjaste predmete in upodobitev tekstur višine do 2 mm.
Podjetje Azonprinter je trgu predstavilo nov UV-tiskalniški sistem serije Razor Hale. Azon Razor Hale omogoča direktni tisk na različne materiale, kot so PET, ABS, polikarbonat, TPU, les, kamen, steklo, platno, keramika, usnje in druge, v formatu 290 x 800 mm in debeline do 200 mm.

Odlikuje ga izjemna ločljivost izpisa do 2880 dpi, ki izpisom zagotavlja izjemno kakovost neglede na model tiskalnika in uporabljen tiskovni material. Natančno in stabilnost upodobitve sta dosežena z izboljšanim vertikalnim pomikom s pomočjo enega samega pogona.

Tiskalniki Azon Razor Hale so na boljo v dveh različicah hrambe barvil, s kartušami kapacitete 220 ml ali sistemom posebnih dozirnih posod kapacitete 500ml, imenovanim Azon CONTI. Slednji je namenjen obsežnejši nemoteni produkciji. Nova serija tiskalnikov uporablja posebna UV-barvila UV TurboJet, ki so lahko zastopana v dveh različnih konfiguracijah: CMYK+ 4x bela ali CYMK+2x bela + 2x sijajno premazno sredstvo. Na ta način so izpisi neodvisno od tiskovnega materiala vedno barvno pestri, kontrastni in sijoči.

Napredni rastrsko procesni vmesnik AZON RIP
Azonprinter za upravljaje tiskalniških opravil ponuja napredni rastrsko procesni modul, ki omogoča upravljanje posebnih učinkov, kot je denimo večslojno izpisovanje za ustvarjanje 3D-učinkov. Na ta način je omogočeno izpisovanje v največ 5 slojih (do višine 2mm), kar zagotavlja upodobitev izbočenih elementov, tudi brailove in ADA-združljivih pisav.

Rotax adapter za izpis na valjate predmete
Poseben rotacijski nastavek omogoča direktno izpisovanje na valjaste predmete premera od 41 mm do 127 mm in višine največ 279 mm. Omogoča tudi izpis na okrogle stožčaste predmete, kot so steklenice, kozarci, skodelice, vaze …

Več informacij na www.azonprinter.com.