Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20161021 Fujifilm Acuity Select HS
Kot opcija novi ploski tiskalniki omogočajo tudi tisk iz zvitka.
Podjetje Fujifilm je trgu predstavilo ploski tiskalniški sistem Acuity Select HS 30, ki postavlja nove standarde hitrosti tiska serije rešitev Select. Izpisuje s hitrostjo največ 57,6 m2/uro, kar je dvakrat hitreje od tiskalnika Acuity Select 20.

Poleg možnosti uporabe dodatnih barvil svetle cian in magente, tiskalnik Acuity Select HS 30 prinaša tudi boljšo kakovost izpisov primernih tudi za realizacijo foto- in umetniških-aplikacij. Zasnovan je tako, da omogoča hitrejšo menjavo tiskovnih substratov.

Avtomatski sistem vzdrževanja brizgalnih glav zagotavlja višjo stopnjo produktivnosti novega tiskalnika, UV-tehnološka zasnova pa omogoča tudi potisk tanjših in občutljivejših materialov. Zračno voden tiskovni material na tiskalni mizi in natančno brizganje odpravljata nepotrebno zaščito te pred nabarvanjem te na robovih tiskovnega materiala, boljše je tudi fiksiranje samega materiala.

Tako kot predhodni sistem Acuity Select 20 je tudi nova različica 30 na voljo v dveh barvnih konfiguracijah: 6- ali 8-mimi barvnimi kanali. V skupnem pa nov model šteje 6 različic, saj so na voljo tudi različne tiskalniške mize: v standardni velikosti 2,5 x 1,25 metra in v velikosti X2, ki znaša 2,5 x 3,08 metra.

Več informacij na www.fujifilm.com.