Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160921 eba logo news
AZONPRINTER d.o.o. je proglašen za državnega zmagovalca letošnje prestižne nagrade European Business Awards 2016/17 v kategoriji UKTI, nagrade za inovacije.
Azonprinter je prejel priznanje najbolj prestižnega evropskega poslovnega združenja, European Business Awards-a, ki je sponzoriran s strani RSM organizacije, specializirane za raziskave poslovne konkurence. Nagrada prejemnikom potrjuje poslovno odličnost in najboljše poslovne prakse v evropskem prostoru.

EBA je u svojih 10. Letih obstoja podprta s strani vodilnih podjetij, akademikov in političnih predstavnikov s cele Evrope. Letos šteje več kot 33.000 podjetij iz 34 držav. Azonprinter je bil s strani neodvisne komisije letos spoznan za podjetje s posebnimi poslovnimi vrednotami, uspehom, etiko in rezultati v razvoju inovacij.

Azonprinter je mednarodno podjetje s sedežem na Hrvaškem in več kot 25-letno tradicijo razvoja, načrtovanja in zasnove sodobne, inovativne in konkurenčne tehnologije digitalne grafične industrije. Je vodilno in inovativno podjetje na svojem področju s proizvodnjo tiskalnikov, barvil in raziskav oziroma razvoja elektronskih naprav in programske opreme. Azonprinter sledi edinstvenemu poslovnemu pristopu, ki zagotavlja konkretne rešitve, s katerimi uporabniki uspešno vstopajo na nova tržišča. V letu 2016 je Azonprinter javnosti uspešno ponudil najbolj vsestransko linijo UV LED-tiskalnikov na tržišču.

Azonprinter je letošnji državni zmagovalec EBA na Hrvaškem v kategoriji UKTI (nagrada za inovacije). European Business Awards kot platforma podjetju priznava, da je v evropskem prostoru na svojem področju najuspešnejše in najbolj dinamično. Inovativen način razmišljanja je zagotovil poslovni uspeh in napredek, za prihodnost pa jim ne bo zmanjkalo novih inovativnih poslovnih idej.

Več informacij na:

Žaklina Begić
Sales & Marketing
Azonprinter d.o.o.
T: +385 1 4618003
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
S: www.azonprinter.com