Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160809 Konica Minolta Bizhub Pro 958
Bizhub Pro 958 s hitrostjo izpisa 95 Din-A4-strani na minuto predstavlja zmogljivejšega naslednika modela Bizhub Pro 754e.
Z modelom tiskalniškega sistema Bizhub Pro 958 je Konica Minolta predstavila novost portfelja produkcijskih rešitev. Ta nadomešča model Bizhub Pro 754e, izpisuje pa s hitrostjo kar 95 Din-A4-strani/min. Po besedah proizvajalca zagotavlja večjo prilagodljivost in zmogljivost.

Nov model tiskalniškega sistema Bizhub Pro 958 je še posebej primeren za manjša tiskarska okolja, ponudnike tiskarskih storitev na splošno in vse, ki vstopajo na trg produkcijskega tiska. Opremljen je z integriranim visoko zmogljivim optičnim čitalcem z zalogovnikom kapacitete 300 listov in hitrostjo odčitavanja 240 strani/minuto. Izpis ločljivosti 1.200 x 1.200 dpi zagotavlja kvalitetne tiskovne rezultate. Za tisk je sistem opremljen s predalnikom kapacitete 6.650 listov.

S pomočjo odprte vmesniške tehnologije Konica Minolta vključno s podporo IWS- in NFC-prijavo v sistem, je tiskalnik možno uporabljati tudi z aplikacijskimi rešitvami neodvisnih proizvajalcev. Za večjo prilagodljivost potrebam tiskarn pa je sistem odprt tudi za integracijo številnih strojnih modulov neposredne dodelave, kot so spenjalec 100-stranskih znešenih listov, Z-zgibalnik, modul za izdelavo brošur …

Več informacij na www.konicaminolta.si.