Screen Truepress JET1600UV-F

Screenovo družino Truepress dopolnjuje novost, Truepress Jet1600UV-F. Rešitve znotraj omenjene družine podpirajo različne aplikativne želje strank oziroma tiskarjev. Novost Truepress Jet1600UV-F od sedaj kot visok kakovosten dovršen kapljični tiskalniški sistem primarno podpira tisk oziroma izdelava znakov in oglasnih panojev.Truepress Jet1600UV-F je zanimiv že v smislu pestre barvitosti izpisov, še posebej dobrodošla pridobitev pa za uporabnike željne tiska ležečih formatov tiskovnih medijev. Poleg opcije tiska znakov in panojev omogoča tudi izpis osvetlitvenih panojev/filmov/folij, široko-formatnih plakatov, izdelavo komercialnih pripomočkov...

Truepress Jet1600UV-F nudi tisk širine vse do 1,602 mm (63 inčev) in višine vse do 3,100 mm (122 inčev). Zmožen je potiskati 13 m2/h površin materialov do debeline 50 mm (1.96 inče).

VISOKA ZMOGLJIVOST

Truepress Jet1600UV-F ponuja kar nekaj zavidljivih zmogljivosti. Barve so po sušenju z ultravijoličnimi žarki UV-LED diod trdne in obstojne. Sam UV sušilni sistem ne oddaja veliko toplote, kar omogoča lažji izpis na večji obseg različnih materialov v smislu lažjega vodenja tiskovnega materiala. Prav zato je možen nedeformiran izpis tudi na penaste materiale, PVC, akril in stiren materiale... Poleg tega so elementi UV-LED obstojnejši in energijsko varčnejši v primerjavi z običajnimi UV svetlobnimi elementi. Torej je rešitev tudi v ekološkem smislu naprednejša.

NOV UPODOBITVENI SISTEM
Nov upodobitveni sistem sestavljaj 8 tiskalniških med seboj neodvisnih glav, ki zagotavljajo hitrejši izpis in s tem večjo produktivnost.

Natančen upravljani sistem »piezo« tehnološko osnovanih glav omogoča visoko ločljiv in natančen izpis v smislu korektnega prenosa/pozicioniranja kapljic barvila na tiskovni material, kar omogoča izpis in čitljivost teksta velikosti tudi 3 px ne glede na samo širino aplikativnega izpisa. Največja možna ločljivost 1200 x 1200 dpi zato zagotavlja oster izpis in gladke prehode sivin.

PRILAGODLJIVE IN TRDNE BARVE

Na voljo sta dve vrsti UV barvil, prva za tisk fleksibilnih materialov, druga za tisk na trde materiale. Fleksibilna barvila omogočajo raztezanje tiskovine tudi do 200%, kar je še posebej dobrodošlo za primere, ko je le te potrebno upogibati.

Na voljo so različice procesnih barv, za primer kot je tisk prosojnih materialov, pa je na voljo še dodatna bela temeljna barva. Na ta način je možen izpis na transparentne, kovinske in barvne medije.

Več na www.screeneurope.com.Kontakti:

Screen Europe
Tim Taylor, Marketing Manager.
T: +31 (20) 456 7871
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.