Fotografije na dotik in svoboda brezžičnega tiskanja

HP je v okviru nove ponudbe tiskalnikov HP Photosmart TouchSmart predstavil kompaktni tiskalnik HP Photosmart A646 Compact Printer.Novi HP-jevi tiskalniki nudijo celotni družini preprosto in zabavno tiskanje fotografij - z dotikom prsta in brez uporabe osebnega računalnika.

HP Photosmart A646 Compact Printer združuje na dotik občutljiv zaslon TouchSmart s preprostim upravljanjem na nadzorni plošči. Tako olajša pregledovanje, urejanje, ustvarjanje in prilagajanje fotografij brez povezovanja z osebnim računalnikom. Prenosna in kompaktna naprava, ki je idealna za fotografe na poti in zaposlene starše, tiska tudi iz telefonov s podporo povezovanju s tehnologijo Bluetooth.

Bodite ustvarjalni
Z uporabo nadzorne plošče HP TouchSmart lahko uporabniki preprosto dodajo opise svojim fotografijam prek tipkovnice na zaslonu ali pisala ter si doma ali na poti ogledajo predstavitve. Z več kot 300 kreativnimi elementi, vključno z robovi, grafikami, stranmi za albume in podpisi pod fotografijami, HP Photosmart A646 Compact Printer naredi prilagajanje in tiskanje fotografij preprosto in zabavno. Uporabniki lahko natisnejo fotografije v poljubnih velikostih - vse do 13 x 18 cm - z robovi ali brez njih. S funkcijo HP Design Gallery je na voljo 30 možnosti za urejanje in izboljševanje slik, med možnostmi, ki so na voljo, pa so odstranjevanje rdečih oči in madežev na koži, uporaba sepia tonov ter možnost »hujšanja«.

Svoboda tiskanja od koderkoli
HP Photosmart A646 Compact Printer omogoča tiskanje fotografij neposredno iz mobilnih telefonov s podporo povezav Bluetooth.(1) Uporabniki lahko tiskajo tudi neposredno iz pomnilniške kartice, fotoaparatov s podporo za tehnologijo PictBridge ali pomnilniških medijev USB - vse to brez uporabe osebnega računalnika.

En dotik
Vse fotografije je mogoče preprosto natisniti samo z enim dotikom. Fotografije laboratorijske kakovosti in intenzivne barve so standard pri vseh tiskalnikih serije HP Photosmart.

Preprosta uporaba
Najnovejši tiskalniki HP Photosmart ne nudijo samo vodilnih funkcionalnosti v svojem razredu, temveč so tudi preprosti za namestitev in uporabo. Ključne funkcionalnosti vključujejo:
  • Samonamestitveno programsko opremo HP Quick connect, ki prihrani čas pri tiskanju iz osebnega računalnika, saj odpravi potrebo po posebnem namestitvenem disku.
  • Windows Live Photo Gallery za preprosto urejanje, shranjevanje in tiskanje fotografij, vključno z možnostmi za izdelavo razglednic, koledarjev in drugega.

Tiskanje z mislijo na okolje
Tiskalnik z oznako ENERGY STAR, ki je bil zasnovan z mislijo na okolje, porabi manj energije in pomaga pri zmanjševanju vpliva tiskanja na okolje. Več kot 32 odstotkov ohišja tiskalnika je narejenih iz reciklirane plastike. Prek programa HP Planet Partners lahko uporabniki izkoristijo preprosto in odgovorno recikliranje kartuš brez dodatnih stroškov.

Vrhunsko tiskanje in zmogljivosti
Spomine je mogoče ohraniti v bogatih barvah z uporabo originalnih črnil HP Ink in papirja HP Advanced Photo Paper, ki se posuši v trenutku in preprečuje razmazanje barv. Tiskalnik HP Photosmart A646 Compact Printer je združljiv z naslednjim potrošnim materialom:
  • Kartuše HP 110 Tri-Colour Ink Cartridges za visokokakovostne in trajne fotografije (50 fotografij velikosti 10 x 15 cm)
  • Paket HP 110 Series Photo Value Pack (140 listov sijajnega papirja HP Advanced Photo Paper velikosti 10 x 15 cm in ena kartuša HP 110 Tri-Colour Inkjet Print Cartridge s črnili Vivera) za udobno in dostopno tiskanje visokokakovostnih fotografij
  • Sijajni papir HP Advanced Photo Paper (25 listov, 13 x 18)
  • Sijajni papir HP Advanced Photo Paper (25 listov, 10 x 15)
  • Sijajni papir HP Advanced Photo Paper (60 listov, 10 x 15)


Nova oblika embalaže
Najnovejši tiskalniki in HP-jev potrošni material odlikuje nova zasnova embalaže s tankimi škatlami, živahnimi slikami in ikonami, ki omogočajo preprosto prepoznavnost. S tem bodo kupci v trgovinah z lahkoto prepoznali HP-jeve izdelke.

O podjetju HP
HP, največje tehnološko podjetje na svetu, poenostavlja tehnološko izkušnjo končnih uporabnikov in podjetij s ponudbo, ki zajema tiskalnike, osebne računalnike, programsko opremo, storitve in informacijske infrastrukture. Več informacij o podjetju HP (NYSE: HPQ) je na voljo na povezavi http://www.hp.com.

Matija Kočevar
MA marketing