PlanetPress Suite v.7

Canon povečal možnosti prilagojenega promocijskega tiska s PlanetPress Suite v.7


  • Canon razširil ponudbo za tisk variabilnih podatkov s paketom PlanetPress Suite v.7
  • Canonova celovita rešitev za tisk variabilnih podatkov tiskarjem omogoča ustvarjanje novih virov prihodkov s širitvijo na trg personaliziranih promocijskih materialov
  • Tiskarji lahko zmanjšajo čas in stroške priprave promocijskih materialov, pri tem pa ohranijo visoko kakovost tiska


Canon Europe je svoj nabor rešitev za tiskanje variabilnih podatkov obogatil s programskim paketom PlanetPress Suite v.7. Namenjen je komercialnim tiskarnam in internim reprografskim oddelkom, ki želijo izkoristiti priložnost dodatnih prihodkov v obdobju pričakovane rasti trga prilagojenega promocijskega tiska. Izboljšan paket modularne programske opreme v kombinaciji s Canonovo serijo produkcijskih tiskalnikov imagePRESS predstavlja celovito rešitev za tisk variabilnih podatkov. Programski paket PlanetPress Suite v.7 je razvilo podjetje Objectif Lune, uporabnikom pa omogoča dvigniti vrednost dokumentov s personalizacijo slik in besedila, razširiti ponudbo in posledično povečati prihodke.

Canon je vseskozi predan industriji in ciljem strank, zato je svojo ponudbo povečal in utrdil s paketom PlanetPress Suite v.7, ki tiskarjem omogoča hitrejšo in enostavnejšo izdelavo dokumentov z variabilnimi podatki. Funkcije za izboljšanje delovnega toka v tiskarni omogočajo komercialnim tiskarjem ter reprografskim oddelkom v finančnem, storitvenem in izobraževalnem sektorju izdelavo visokokakovostnih promocijskih materialov z manjšimi stroški.

Ben Coles-Porter, odgovoren za trženje pri Canonu Europe, je ob tem dejal: »V teh težkih gospodarskih časih tiskarji želijo povečati svojo vrednost v odnosu do svojih strank. S ponudbo celovite rešitve za tiskanje variabilnih podatkov, ki jo sestavljajo Planet Press Suite, Canonovi produkcijski tiskalniki in svetovanje na področju iskanja tržnih priložnosti (Essential Business Builder Programme), jim lahko pomagamo razviti nove storitve in povečati prihodke.«


###

O Canon Europe

Canon Europe je podružnica japonskega podjetja Canon Inc., ki je vodilni svetovni inovator in dobavitelj tehnologije za elektronsko zajemanje ter arhiviranje podatkov in rešitev v informacijski tehnologiji za posameznike in podjetja.

Glavno poslovno žarišče Canon Europe je na dveh jasno določenih trgih: Business Solutions (omrežne zunanje naprave, kot so fotokopirne naprave, tiskalniki, skenerji in faks rešitve) in Consumer Imaging (rešitve za zajem, kot so fotografska oprema, analogne in digitalne kamere ter kamkorderji, ter rešitve za produkcijo, kot so Bubble Jet in drugi tiskalniki).

Canon Europe dobavlja tudi izdelke za industrijo, kar vključuje široko ponudbo leč, polprevodnike in medicinsko opremo.

Canon Europe zaposluje več kot 11.000 ljudi v 19 državah Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike (EMEA).

Nadaljnje informacije o Canon Europe so dostopne na spletnih straneh www.canon-europe.com.


O Canonu Adria d.o.o.

Canon Adria d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje tehnične podpore in trženja za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Za nadaljnje informacije se obrnite na:

Nataša Porenta
Canon Adria d.o.o.
Dunajska cesta 128a
1000 Ljubljana
Tel.: +386 (1) 530 87 20
Faks: +386 (1) 530 87 45
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
www.canon.si

ali

Tomaž Zajc
MA marketing d.o.o.
Stara cesta 23
1360 Vrhnika
Slovenija
Tel.: +386 41 675 820
Faks: +386 (1) 750 20 82
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.