Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje Durst je skupaj s partnerji razvilo (od)navijalke zvitkov vse do premera zvitka 110 cm (43") in največje teže 750 kg (na zvitek). Uporabljajo se v povezavi z ink-jet tiskalniki Rho 160R / Rho350/351R in Rho 320R.



Kupci tovrstnih strojev imajo na voljo dve opciji, s podporo enega ali dveh zvitkov. Na Nizozemskem izkušnje uporabe tovrstnih strojev pri izdelavi stenskih veliko-formatnih panojev kažejo več kot pozitivne  rezultate. Enako zadovoljstvo prihaja iz Nemčije, kjer izdelujejo veliko-formatne odtise na poliestersko folijo.

Hitrost navijanja in odvijanja materiala se lahko prilagaja tehnologiji tiska, od 0,9-1,6 m/min. Nadzorni moduli pri tem uravnavajo in zagotavljajo nemoten potek dela. Tudi za primer izpada električne energije je poskrbljeno. V sinhroni povezavi s tiskarskim strojem se sistem nemudoma ustavi.  Enako velja za primer nujne zaustavitve.

Za primer opcije dvojnega zvitka sta le ta lahko natisnjena v okviru dveh različnih nalogov. (Od)Navijalke Durst zagotavljajo nemoteno in konsistentno 6-8 urno produkcijsko delo.

Več na http://www.durst-online.com.

Press Information

Contact Erika Jud
Durst Phototechnik Digital Technology GmbH
Julius-Durst-Straße 11   
A-9900 Lienz, Austria
Telephone: 0043 485 27 17 77
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.