Koledar dogodkov

Online Print Symposium

Kraj dogodka: München (Nemčija)
Povezava: https://www.online-print-symposium.de/en/
Od: torek, 3. marec 2020
Do: sreda, 4. marec 2020
8. simpozij Online Print Symposium bo letos obiskovalcem pomagal predvsem usmeriti se na pravo poslovno pot glede na vse bolj dinamičnem trgu, predstavil bo rešitve in ideje za uspešno poslovno prihodnost.
Pod motom "Preoblikovanje DNK tiska - Transforming the DNA of Print" bo predstavil celosten pogled na spremembe spletnega tiska.

Poleg simpozija bo na voljo tudi odprta seja skupnosti elektronskega poslovanja tiska (E-Business-Print-Community), na kateri bo sodelovalo več kot 300 udeležencev in razpravljalo o aktualnih temah integracije digitalnega tiska v različna tiskarska okolja.

V Münchnu bodo aktualne trende digitalnega tiska predstavili številni strokovnjaki mednarodne zasedbe: Craig Letton kot izvršni direktor MRM Global iz Velike Britanije, Christian Burkhardt kot lastnik švicarskega podjetja Bubu, Frank Fülle kot poslovni direktor nemškega podjetja Briefodruck Fülle, Trond Erik Isaksen kot predsednik uprave podjetja Livonia Print iz Litve in Jörg Schieb kot ARD-strokovnjak.

V središču razprav bodo digitalne transformacije in poslovni modeli za več bližine s strankami, intenziviranje mobilnega trženja tiska kot novega strateškega kanala za več poslovne rasti, uporaba tehnologij verižnih blokov in množična prilagodljivost tiskovin in diferenciacija izdelkov s potencialom za poslovno rast in uspeh. Pomembni temi bosta tudi umetna inteligenca in 5G-omrežje.

<< nazaj <<